Álvaro Tejeda vol donar molt a parlar en el Sant Ildefons

No ho tindrà fàcil el Sant Ildefons en aquest Subgrup 2a de Primera Catalana amb Gavà, Rapitenca, Santboià o Viladecans, entre altres. I això ho saben els d’Ivo com, per exemple, el seu central Álvaro Tejeda

@EduardoBerzosa3
Sant Ildefons, Alvaro Tejeda
Alvaro Tejeda, segona temporada amb el Sant Ildefons // FOTO: Isaac Fandos

Álvaro Tejeda, 23 anys (L’Hospitalet), 2a temporada en el ‘Sani’ després d’un passat complet des que va partir de Cornellà (aleví-juvenil), Damm, Albacete i, com a amateur, Igualada, Montañesa, Gavà i ‘Sani’. Un futbolista de L’H que mai ha jugat en un equip de L’H. Només és una curiositat.

Quin inici de pretemporada: Victòries davant Santfe (3-1), Fontsanta (2-0), Sant Vicenç dels Horts (2-3), Ripollet (0-2) i KO davant la Gornal (3-1). Això permet somiar amb grans coses?

És cert que està sent una pretemporada bastant bona quant a resultats es refereix, però el més important és agafar el ritme i la forma idònia per al que està per venir, ja que aquesta temporada serà una miqueta atípica; esperem suportar-la amb la màxima normalitat possible i per què no somiar amb grans coses.

Del curs passat, a part de la paralització per la COVID, quines conseqüències van treure d’aquesta 16a plaça?

L’aturada per la COVID crec que va arribar en el moment que ens trobàvem millor com a equip i tots ens vam quedar amb la sensació que si es jugaven totes les jornades que faltaven salvaríem la categoria. No destacaria conseqüències, sinó aprenentatge perquè aquesta nova temporada es compleixin els objectius en aquest nou format de 1a Cat.

“Esperem suportar la temporada amb la màxima normalitat”

Només segueixen 9 de la temporada passada més el tècnic Ivo. És clar que feia falta renovar-se…

Hi ha hagut una important incorporació de jugadors que ens permet ser més competitius i que el míster tingui un ventall més ampli a l’hora de fer l’11. També era important mantenir l’ambient de treball i la veritat que s’ha encertat i creat un molt bon grup humà.

Sant Ildefons, Alvaro Tejeda
El ‘Sani’ jugarà en el subgrup 2a de Primera Catalana // FOTO: Isaac Fandos

Presenti’ns al seu entrenador Ivo. Com definiria a Ivo sense que sembli que sigui el seu ‘cap’?

Sent passió pel seu treball, aconsegueix impregnar-se-la al jugador i que tot l’equip vagi a una amb ell. A més, està molt ben secundat per tot el staff tècnic on tots aporten el seu granet de sorra perquè els jugadors estiguem físicament i mentalment al 100%.

“S’ha encertat i creat un molt bon grup humà. Podem somiar amb coses importants”

Com veu al seu equip?

Jo veig molt fort a l’equip i per què no podem somiar amb coses importants, però l’objectiu principal del club és la salvació i caldrà treballar dur per aconseguir-la, ja que hi ha un alt nivell competitiu en el grup.

Què li sembla l’estructura de la competició?

El format d’aquesta temporada és bastant atractiu i tant de bo que enguany puguem lluitar aquest nou play-off d’ascens.

UE Sant Ildefons, Alvaro Tejeda
Un central de referència en l’equip d’Ivo // FOTO: UE Sant Ildefons

Com a bon central, digui’ns 5 davanters centre als quals cal tenir especial atenció.

El Martinenc ha realitzat un molt bon fitxatge amb Eric Zárate procedent del Sant Cristóbal. El Gavá té una bona dupla a dalt amb Pandiani i Joan Vázquez, Juanlu del Santboià també serà un davanter a tenir en compte però sens dubte enguany els rivals patiran amb Noufal i Abde que segur donaran moltes alegries al Sani.

“Estic mentalitzat per a continuar fent passos cap endavant”

Una curiositat: ja sabem que és central, però no ha marcat mai un gol? Com a curiositat, eh!

El meu objectiu principal és el d’evitar rebre gols, a partir d’aquí si es pot sumar un a l’atac per intentar fer mal millor, i segur que enguany em rescabalo!

Álvaro Tejeda, quin futur es marca a nivell personal?

El futur és impredictible però estic mentalitzat per a continuar fent passos cap endavant i donar molt a parlar en el futbol català