Piqué: “Messi va sortir un i és molt difícil que en surti un altre”

Cinc respostes d’un número 1 mundial, Gerard Piqué, a Futbolcatalunya és un regal per a aquest reinici de curs. Només preguntem de futbolcat, és a dir, Segona B, futbol formatiu, futur i s’agraeix infinit la seva col·laboració

Piqué, FCB, Andorra
Present, passat i futur del FC Barcelona i amb un ull a Andorra // FOTO: F.C.

Primer: gràcies per seguir a Futbolcatalunya. No ens sorprèn, ja que hem pogut parlar moltes vegades amb vostè de futbol català. Com explicaria Gerard Piqué que només tinguem un equip català a Primera i dos a Segona si som la Federació amb més llicències d’Espanya?

És difícil d’entendre, però és així, el grup català de 2aB és el de més nivell i això hauria de representar que cada any pugessin un o fins i tot dos equips, enguany ha pujat el Sabadell, a veure si el proper puja també l’Andorra i algun més.

A aquest nou Andorra de Nacho Castro, el màxim accionista del club li demana l’ascens?

Aquesta és la idea i l’aposta.

Què li sembla el nou sistema de redistribució de grups en totes les categories del futbol i la nova Segona B Pro, en particular

Al principi és complicat d’entendre, és nou i t’obliga a fer-ho bé des de l’inici. No pots despistar-te.

Gerard dialoga amb el tècnic de l’Andorra, Nacho Castro // FOTO: F.C.

Quin consell donaria als rectors del nostre futbol i als pares perquè el futbol base no es convertís en una fàbrica de desitjats ‘Messis’

No crec que hagi de donar consells en aquest sentit, només dir que aquí hauria de prevaler formar persones i que competeixin amb educació i respecte. Messi va sortir un i és molt difícil en que surti un altre.

Última. Imaginar-nos a Gerard Piqué com a president del Barça tots ho hem fet, però president de la Federació Catalana, per exemple, en un futur?

Això ara no toca, ja veurem en un futur, ara toca mantenir-se en forma i continuar gaudint de ser jugador del FCB. Bona sort!!